akon - right now.

hej, sitter hos johanna nu & dom håller på att grejja lite med maten & kollar kalle anka, jag kollade också en snabbis men jag kände för att springa till datorn och skriva litegrann istället, rätt roligt att skriva då man väl fått intresse för det märker jag och då man har någotning att skriva om då också förstås! ;p

Har öppnat lite mera julklappar då jag kom hit, fick bland annat 1000 kr av pappa, mobil osv.. av farmor fick jag en snygg kofta men den var lite för liten så jag ska byta ut den, också fick jag en kofta som inte alls var lika snygg så den ska jag ge tillbaka till henne så hon byter den eller någonting, också fick jag en parfym som går att använda, men den var inte den bästa om jag säger så, också fick jag pengar utav farfar & karin. sen har jag inte öppnat någonting mera. är nöjd bara jag får någon liten grej som jag vill ha, och mobilen var den bästa! :)

pappa, ,jag vet att du läser min blogg, tack för julklapparna säger jag bara! :) då jag fyller år önskar jag mig en moppe, en snygg moppe, typ som natalies! & en dator :) men mest en moppe till sommaren.

Här kommer lite kort ifrån dagen! :)  förresten, natalie jag har en till liten julklapp till dig som jag har fixat här hos johanna, blir inte för nyfiken nu gummsan! ;) / puss <3

 

GOD JUL ALLIHOPA! =D

Hej, vaknade kring 11.15 av att Jens kom upp en stund till mej och tog sig en rök. Sen så hoppade jag i duschen och började stressa eftersom jag ska vara hos min moster kring 14.00 och innan det så skulle jag hinna till pappa & träffa familjen dära också och inte bara tänka på mammas sida för det är ju trots allt julafton! ;p

Öppnade ett paket direkt jag kom till pappa, världens finaste telefon, sonyericsson w302! , tack pappsen! :) Har massor av paket kvar men jag vill inte öppna allt på en och samma gång, så jag ska ta med det till min moster direkt jag kommer dit.

Jag orkar faktiskt inte skriva någonting mera, hade bara tänkt att önska alla en riktigt god jul och gott nytt år, puss på er!

shemale?

hejppa! ligger i sängen med josefin just nu och lyssnar på musik och snackar en hel del om en viss person, om det är en kille eller tjej kan diskuteras!

Igår satt vi bara och fulade oss på msn med isak och massa andra .. Somnade väl närmare klockan 03,30 ungefär.

Josefin som vanligt vaknar före tuppen kring 10.00-11.00 tiden, själv låg jag kvar och sov till klockan 14.00 någonting ungefär i think! ^^  Vi ligger fortfarande kvar och drygar oss i sägnen, altid skönt att ligga i sängen ett bra tag.
Funderar på att skriva till David att han ska komma och hämta mig snart, för jag kommer aldrig att orka gå hem till mig från josefin, det är så himla kallt! ;p

Orkar inte skriva nåmer nu, men vi hörs. ring eller smsa om ni vill göra något idag 0730828789! (=