och madelene hälsar till världen.

godnatt, mina inlägg blir bara drygare för varje gång jag skriver har jag märkt, tror inte det är så många som läser men.. jag tycker det är skoj att skriva ibland då man inte har någonting annat för sig. Nu är iallafall piteå dansar och ler igång, så jag lär inte skriva så mycket under den hära helgen som kommer, det öppnade idag så jag for med mini, tommy, alle, jenny, jens, malin, peter, jonka, madde, jim, emmy och karin och säkert några till som jag inte varit vidare social med eller kan namnen på. Vi har iallafall varit på stan från klockan 14 ungefär och var där till ca. 01.15 och då for vi hem till mej och packade ihop lite kläder inför i helgen så vi ska titta på Amanda Jenssen, Håkan Hellström och Takida och dansa och sjunga riktigt högt! =D vi ska nog träffa emil och jampe från vittangi där, också kommer typ hjalle och jacke också för att kolla på Håkan Hellström, så vi ska väl säga hej till dom då också och prata med dom ett tag säkert också, och tvinga med folk i karuseller blir det också, och inte lite karuseller blir det att åka för både min och maddes del! nu orkar jag fan inte skriva mera för nu ska jag bli lite social på msn med mina vänner, vi hörs!

Hej jim & pappa, jag vet att ni båda två läser min blogg och snokar! haha.. vi ses! take care.. :)

jag är snygg naken

precis som madde sa. godmorgon eller godnatt, eller vad man nu ska säga så här dags. dagen började med att madde vaknade klockan ett och försökte med att väcka mej klockan 13. hon sa '' ifall du ska kunna vända på dygnet för att orka med pdol så vakna nu då, klockan är 1''. också sa jag typ '' men det är lugnt, då kan jag sova till klockan 14. '' sen klockan 14 vaknade vi då båda två istället, och låg kvar och drygade i sängen till ungefär klockan 16. sen gick jag ut nyvaken i shorts och linne och höll på att frysa ihjäl och mötte jeppe och martin, my homies (y) haha!  och drog då självklart morgonciggen, och gott vare! sen gick vi in till madde ett tag och datanördade oss och typ såg på tv och pratade, dom for efter typ 30-45 minter! när dom for så försökte vi snygga till oss litegrann så att vi skulle kunna visa oss ute hela dagen, så vi tog moppen och for till sunes och åt våran frukost, delade på ett skovmål. Sen så for vi till öjebyn och var med linuz jens tommy och alexander och tittade på när dom bastade, då vi inte kom på någonting att göra där så bestämde linuz tommy och jens sej för att åka och vara med linda och krille, och då for vi till nicke ett tag och var med han och joller, då vi väl varit där och spelat tv-spel och lyssnat på musik ett tag som var jävligt tråkigt så for vi till alexander för att han skulle gå ut med hunden, så när vi väl hade varit där så for vi och hämtade upp Jenny. när vi hade plockat upp henne så var det bara raka vägen till jim eftersom han kom hem från usa och alla jävla ställen han har hunnit vara på nu dom hära två veckorna.. vi satt typ bara och lyssnade på musik och pratade ganska mycket med jim och frågade hur han haft det, och tittade på bilder och sånt från när han varit utomlands. efter ett tag blev det drygt då det inte fanns så mycket mer att prata om , och inte heller någonting att göra för den delen heller. så klockan 02.30 for vi hem ungefär, och for till shell och köpte mackaroner och en varmkorv var, eller french hotdog för att vara exakt! :) sen for vi hem till madde och ska till och gå och lägga oss snart så vi orkar med pdol, för det börjar imorgon, och jag är så taggad så det finns inte! ;D jaja, vi hörs, hejdå

en himmel och en jord.

heydär! det blir ett kort inlägg för jag har bråttom! det var ju synd men ja. madde väckte mej klockan tio för att vi skulle ut och dra morgonciggen och sen gick vi in och skulle dricka ett glasvatten då jag fick något slags anfall typ.. höll på att svimma kände jag så jag satte mej ner på en köksstol, sen blev allt helt svart för några sekunder, märkte inte att madde pratade med mej förrens efter ett tag, så jag sprang ner till maddes rum och slängde mej i sängen så det inte skulle hända igen, men istället började jag skaka och kallsvettas, helt mysko! ;s .. sen hoppade jag i duschen. och sen valde jag kläder, alltså ett par blå jeans och en svart t-shirt med nå blått mönster på. det blir ingen fundation idag då det är så härligt väder! ovanligt när det gäller piteå. och nu håller jag och madde på att fixa oss till skellefteå och trästocksfestivalen! sen ikväll blire väl party hos aiiner, ifall vi då orkar!

madelene westerlund - jag älskar dig gumman, det vet du väl?
jag finns alltid här för dej. du är hel stor del utav mitt liv, och jag vill aldrig vara utan dig!
jag älskar dig mest av allt på hela jorden, kom ihåg det! <3

Hjalmar Andersson - gubben, känt varandra i 1 år ungefär nu.
du betyder så fruktansvärt mycket för mej, lite tjaffs hit och dit, men inte nu på ett tag
du är bra sötnos! ;) <3