morgon och natt, natt och morgon!

Tjollahopp! hade bara tänkt att skriva ett par ynka rader om vad som hänt idag och sånt!

Idag hade jag faktist tänkt mej att fara till skolan efter att ha haft mina hostiga , snoriga & febriga dagar. Men istället försover jag mej till 13.10 , lite för sen att komma till skolan då när man slutade 12.00! Men så kan det gå.
Senare kom Jens upp ett tag efter skolan och var social med mej, vi kollade bland annat på Andra Avenyn, love it! Jens tyckte inte att det var någon höjdare precis, men han fick lida sej igenom det med mej! :) haha..

Senare for jag och Jens till pitstop och slängde i oss en pizza. Jens som inte brukar ha turen vid sin sida böjer sej ner för att ta upp ett ciggpack för att vika sej en tröja till vinter eller vafan han nu surrade om. Det visade sej iallafall vara ett oöppnat ciggpack! Sen fortsatte vi våran prommis hemmåt mitt i allt får jag ett sms utav Erik som frågar om jag är hemma för att han och Frekko ville hitta på någonting med oss, Så jag bad dom fara och vänta hemma hos mig och snabba kan jag tala om för alla att dom var. när jag var hemma så stog dom där med fin bilen & dunkade musik! ;p

Vi stannade ute ett tag och pratade med Jeppe & Jimmy ett tag, sen försvann vi upp till mej och kollade på tv, eller jag kollade iallafall på tv medans jens frekko och erik hade fullt upp med att busa med milo , våran hund alltså! .. När vi väl kom på någonting att göra efter drygt en timme så for vi och åkte bil lite här och vars.. vi hamnade iallafall på shell där erik ställde sej och började tvätta sin bil, såg riktigt normalt ut måste jag säga! haha, nog om det!  Jag och Jens var iallafall hemma kring 22.00 tiden tror jag..

Sen kom Marie och plockade upp mej för att jag vägrade sova hemma, för vissa dagar är inte alltid mammor på bästa humöret och humöret började smitta av sej så jag orkade inte sova hemma inatt, och marie är bra på att väcka mej och få mej till skolan! ;P haha.. Nu sitter vi iallafall här, äter tomat med någon krydda på.

Klockan börjar närma sej läggdags, så vi ska gå & slå på en rulle och förhoppningsvis somna någon gång! skriver nästa gång jag har tid, vi hörs så länge! tjaa

22 september 22:27 =)

Godkväll alltihopa! Jag har inte ork till att skriva blogg längre har jag märkt, men får väl passa på då och då!

Dagen började iallafall med att Jag och Natalie for till skolan, han inte vara på skolan längre än en timme så blev det att sticka hem för oss, lika sjuka båda två! hosta , feber & snorig, en riktig förkylning. huvva alltså! Jag som hade längtat till att bli sjuk så jag fick slippa skolan ett tag, men nu när jag väl är sjuk så är jag hellre på skolan. Har kommit på att det är grymt jobbigt att vara sjuk alltså!
Men direkt jag kom hem från skolan så la jag mej med ett härligt & varmt täcke framför tvn och kollade på MTV på massa musikvideos. Sen somnade jag väl kring 13.00-14.00 tiden. Kring 19.00 vaknade jag och bad Natalie komma och sjuka sej med mej. Men det hela slutade med att Erik och Fredrik kom förbi och var inte alls vidare social.

Sen for vi hem till Natalie jag & hon och fikade och drack medicin, haha! Efter det for Jag , Natalie & hennes mamma till Natalies morfar och hämtade kaninen .. Mer än så här lite har jag inte hunnit med idag.

Nu sitter vi iallafall här med kaninen i knät och ska snart slå på en film och ligga i sängen och tycka synd om oss själva! :) orkar inte skriva nå mer, men det kommer väl ett till blogginlägg så småning om! vi hörs så länge, puss

Utkast: godmorgon sverige! ...

godmorgon sverige! har inte haft tid eller ork till att skriva blogg på länge, men nu har jag ingenting annat för mej så jag skriver väl nåra rader, eller så mycket som jag har att berätta. börjar väl med att berätta vad jag gjorde igår.
Dagen började med att jag gick och la med 05.30 ungefär och klev upp 16.00 ungefär. Då kom natalie och vi for förbi hos Tina en sväng och rökte med henne, sen for vi till marie och åt lövbit och potatisgrejjs med Marie Natalie Josefin och Maries pappa! ;p sen for hennes pappa iväg och körde mc med sin kompis så då slog vi på basen och kopplade in singstar och poppade så huset dåna, fyfan det lät förjävligt men det var grymt roligt iallafall, och natalie är då idol 2004 säger hon! ;) yeah! sen for vi till okQ8 och var med robin och chrille och köpte cigg och satt och surrade med dom ett tag, sen kom det massa folk och pratade med oss där utanför också, bland annat jens aiiner alle tommy marcus krille peter osv.. sen for jag och natalie och lämnade moppen hemma hos mej så kom robin och chrille och hämtade oss med bilen för vi skulle iväg till nå ställe där det inte körde nå bilar så jag skulle få testa köra bil för första gången, det började dåligt men fick sej ett bra slut, jag råkade släppa kopplingen då jag höll full gas också körde jag rakt in i massa buskar! ;D sen testade natalie och det gick väl riktigt bra då. sen for vi till ett annat ställe, och då gick det mycket bättre att köra för både mej och natalie, man längtar verkligen tills man tar körkortet och allt helvete nu för roligt var det iallafall!.
sen for vi hem till natalie och jag satte mej vid datorn och vi lyssnade på musik och kollade bilder och sånt, sen for chrille och robin hem kring 23.30 ungefär för att dom skulle upp och jobba tror jag! :) och sen for jag och natalie ut och snackade med alle jens carro emelie och jenny en snabbis men vi tröttnade så vi kom hem kring ett och natalie somnade på fem röda sekunder när hon la sej i sängen och jag har suttit vid datorn nu sen dess och inte alls kunnat sova, har vänt på dygnen nå så gudförbannat! har bara suttit och planerat lite roligt med aLx under natten.. vi kom fram till att vi ska köra moppe till Älvsbyn och sova hos Richard och säkert då vara med massa folk :) ska väl bli rätt roligt tror jag, har inte träffat älvsbyborna sen förra sommaren någon gång! ;p så vi lär ju sova både jag och aLx till klockan 16-17 ungefär, sen kring19.00 tiden lär vi väl ta oss iväg, får väl turas om att köra, tar ju 50 minuter att köra dit så! ;p haha.. nu orkar inte jag skriva en rad till. vi får väl se nästa gång jag skriver! hare bra så länge, godnatt&godmorgon.