*

nu kom natalie hit och fick upp mig ur soffan! och nu ska jag gå ut och ta mig en rök sen sticka härifrån SKÖNT

för mina föräldrar är dum i skallen

ångest!

nu sitter jag här och snackar med lager på msn och tar emot musik av cho my lover! haha, skämt och sido!
sitter också och smsar med sebastian! också väntar jag på att pelle ska ringa någon gång då han har lunch, nice som fan! ;) & i högtalarna sitter jag och poppar kick - fest hos mig & akon - keep you much longer.

det här är ju sjukt, jag håller på att börja gråta jag vet inte varför, jag har ångest men jag vet inte varför, det är helt sjukt alltså! kanske är det för att jag insett att det här inte kommer att gå, allt är kaos, shit nu låter jag som något jävla emo , cutcut ;'( haha .. nej men jag känner mig bara deppig idag, men det går nog över då pelle ringer!

jag städar!

kalle och jens kom och vakade med oss, dom har sprungit och jagat varandra med softaregun och luftpistol typ, också har dom kört gräsklippare, före det satt vi vid datorn och fulade oss, och allihop var övertrött så alla satt och skrattade, sen gjorde jag bacon till mig och jens, smaskens!

nu har jag och josefin precis skjutsat hem dom till kalle igen, för dom skulle åka till koler senare typ, och på vägen hem igen så sa jag hejdå till josefin också, så nu har jag precis stoppat in all disk i diskmaskinen, för andra gången! shit vad duktig jag är, nästan så mamma eller pappa borde ställa sig på en lägenhet åt mig, lagar mat, diskar och allt, och tvätta kan jag redan, shit jag är redo att flytta hemifrån, tänk så skönt det hade varit! ;)

jag och josefin satt och diskuterade om skolan idag, och båda två kom fram till att vi inte tänker gå gymnasiet i piteå, över min döda kropp säger jag då bara! men jaja, nu ska jag fortsätta sjunga och städa!