PDOL

kom precis hem efter att ha varit med familjen på pdol i några timmar, 4 karuseller senare så mådde jag inte på topp. men nu är jag fit for fight igen, så nu ska jag vänta tills daniel kommer hem från jobbet så skulle vi och kolla på en bil, fast än han redan har femtioelva tycken ungefär, haha! 

fick min lillasyster, 6år att åka stardance med mig, haha sen när vi var upp och ner i luften så hör jag henne bara säga för sig själv ''hjälp!'' men bara jag höll på hennes lår så gick det bra! aldrig att jag hade satt mig i den karusellen när jag var 6år gammal! 

natttiiis

tänkte vara snäll och lägga in bilderna från mobilen och lägga upp några som jag tagit, men jag har lyckats städa bort sladden och jag hittar den inte någonstans i hela rummet, haha .. typiskt mig! 

har suttit och snackat med leila litegrann om morgon dagen, och nu jävlar ska jag få era ögon att ploppa ut, jag och daniel ska röra på oss imorgon, vi ska cykla hela vägen till annelund (inte det minsta lilla långt) och sedan hem igen senare mot kvällen/natten PLOPPA ERA ÖGON UT?!. ska iallafall ladda kameran till imorgon, och sedan försöka komma ihåg att ta med den! jag med mitt minne alltså ... godnatt!

tror han att jag inte kan någonting?!!!! :-D

jag: danne, kasta hit chipsen
danne: ''räcker fram ETT chips''
jag: (tittar tillbaka till datorn och är tyst.)
danne: Här då! 
jag: nä, jag såg att du bara räckte fram ett, så jag ignorerar dig.
danne: Marre, vars har du lärt dig det där ordet?
jag: vilket?
danne: ignorerar?
jag: det har jag kunnat länge.. 

jag vet inte riktigt hur jag ska ta det där, jag tror jag tar det som att han dumförklarat mig för länge sedan. han ska få stryk!