erase me

Kom hem från skolan för en liten stund sedan, så nu ligger jag och äter godis och gossar med en söt kisse! ;-) Idag har jag och daniel tänkt fara till Roknäs ifall jag inte minns helt fel, då ska jag passa på att ta hem mitt presentkort därifrån eftersom att daniel lovat att följa med mig på stan imorgon och plågas lite! 


party

i helgen firade vi matte jens och baffy med goda drinkar, lekar, dans och skratt! :-) tog inte så mycket bilder, men några stycken fick jag ihop som ser någorlunda ut iallafall! 


24 januari

jag tror inte jag kan vara mer lycklig än vad jag är just nu, denna dag.. allt tack vare gårdagen!  jag sa upp kontakten med en gammal vän jag knappt känner längre som jag inte tycker är så bra för mig, och det är nog det bästa beslutet jag någonsin gjort i mitt liv!

Eftersom att jag bara hade släktforskning idag på skolan så valde jag att stanna hemma eftersom att jag ska välja bort släktforskningen, och det har nog varit min hemskaste sovmorgon någonsin, 17grader varmt i rummet, kan lova att jag håller på att frysa ihjäl och har inte ens tänkt stoppa en tå utanför täcket, haha! :-)