T.I ft Rihanna - what ever you like

Det var nu några dagar sedan jag skrev, men det kan också bero på att jag varit utan internet för att eriks dator krånglar så jävulskt! 

Igår var jag i stan med cho rasmus emil fjeppa erik och sebastian, vi var på sporthallen och kollade på eriks pingisträning, vi hade inget bättre för oss som ni säkert märker när man hänger på sporthallen, haha! 
Sen gick emil & nån annan kille till UH och jag rasmus och cho & dom andra gick till sporthallen och mötte upp erik efter att vi varit på kiosken och köpt monster, finns det någon godare engergidryck? skulle inte tro det va! ;p .. 
Sen då vi mött upp erik så gick vi till emil på UH och var social med folk där, det sög där iallafall måste jag säga haha.
Kring 20.30 hämtade Robert mej & erik i stan och vi började åka mot Rakkuri, då vi var framme så gjorde jag tre mikromackor till mej, sen drack jag ett glas samarin & sen gick vi och såg på ensam hemma & sen på torkel i knipa , pratade även med fjeppa i telefon i drygt 1 och en halv timme i telefon, som vanligt lyckades jag somna i telefonen (y) great! .

Vaknade klockan 09.45 ungefär idag, ovanligt tidigt när det gäller mig, men sen i torsdags har jag fått en vana av att vakna tidigt! :p det första jag gjorde var att ta mej en morgonrök, sen kollade om eriks internet fungerade, men ikke det! så ja satte mej här vid robbans dator & klockan är nu 11.30 på ett ungefär & ska väl snart städa ihop mina saker från eriks golv, & hoppa i duschen eller någonting, eller bara slå på en film & mysa med hunden! ..  

 Skolan har iallafall hört av sej till mamma och jag har godkänt i alla ämnen förrutom i slöjd, men det hinner jag nog fixa till också får jag hoppas! mamma nöjde sej med betygen men min kära far är ju så bra på att hitta något fel att klaga på, och självklart är det inte mej han börjar dampa på, utan min mor! & pappa, jag vet att du läser min blogg varenda dag & snokar på för att se hur mycket jag festar och så, men det har du inte med att göra, så länge som du bara ska hacka på mej, jag måste bara säga, hitta dej en ny hobby istället för att bara hitta fel i mitt liv, tycker du inte jag har det nog jobbigt nu? .. men visst, klaga du på mej, jag tar ändå inte åt mej! jag själv är iallafall nöjd över mina betyg med tanke på att jag inte alls hade räknat med godkänt i alla ämnena, så jag nöjer mej med det, men efter jul ska jag satsa på högre betyg! 

JAG SAKNAR DIG NATALIE! <3

Looptroop - feel so good

Hej, är fortfarande i kiruna men inte hos Jennifer den hära gången, är hos min ''morfar'' & är med erik för det mesta. Kan väl inte påstå att vi gör så mycket, men vi har väl kul iallafall! Kom hit i Torsdags pågrund av vissa anledningar, Robert Rune & Erik hämtade upp mig på tågstationen, så direkt vi kom fram till rakkuri, så somnade vi typ.
Jag följde med erik till skolan på torsdagen & stannade efter skolan hos Jennifer och sov där till på Lördagen, följde även med henne & alex till skolan fredagen! ;p .. orkar inte skriva vad vi gjorde alla dagarna men roligt hade vi väl iallafall.
Nu sitter jag iallafall här i eriks rum & lyssnar på musik, för det mesta låten som jag har som rubrik, grymt skön låt! :p
vet inte riktigt vad vi ska göra sen kanske åka in till stan och vara med rasmus :D Ifall vi har skjuts dit, för vi orkar fan itne gå en mil! :p .. haha, orkar itne skriva nåmer, här kommer två super niciga bilder! hahha . hejpa / m


från Piteå till Kiruna!

hejhopp! .. Sitter hemma hos Jennifer i Kiruna just nu, Emma & Frida är också här, vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, men här är det iallafall snö, skojskojskoj! :D haha.. så jävla mycket bättre än Piteå alltså. :p Nu ska jag inte skriva nåmer, eller jag orkar inte, nu vet ni iallafall att jag lever..

Natalie Ansell, Du är min bästavän sedan två år tillbaka tror jag det är? xD .. Det är så synd att det blev som det blev att jag drog till kiruna, Jag vill , men ändå inte tillbaka till Piteå för att träffa dej, för jag saknar dig så jävla mycket att det gör ont, jaja vi ses väl snart får jag hoppas, puss på dej, du är bra, älskar dig! <3